Sinistä valoa, harmaata valoa

Sinistä valoa, harmaata valoa

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonloppukuulumiset!

Tänään teen tällaisen tiivistyspostauksen viikonlopustani. Olitte sitten kiinnostuneita tai ette.

Perjantaina vietimme hyvän ystäväni kanssa tyttöjen iltaa. Juon alkoholia nykyään niin harvoin, että tällaiset on oikein merkkitapauksia nykyään! Ystäväni on paras lantrinkien sekoittelija kaikista tuntemistani ihmisistä, ja taas saimme nauttia hänen loisteliaista Bacard-sekoituksistaan.

Illan kuluessa meillä oli kaikenlaista omaa hauskaa, mm. tällaisia itse keksittyjä pelejä:

Aloitteluiden jälkeen suuntasimme baariin sivistyneesti yksille. Päätimme, että meillä on yhteishäät ja olemme nyt juhlimassa polttareitamme. Ja koska olimme sivistyneesti yksillä, myös pukeutumisemme oli ykkösluokkaa. Minä näytin tältä:

Ja kuten voitte arvata, A-luokan illanvietto oli. Oi jospa oisitte saaneet olla mukana...

Lauantaina mulle hankittiin tällainen kauan kaipaamani vedettävä matkalaukku, jonka varmasti aina tunnistan omakseni suurimmallakin lentokentällä noiden turkoosien yksityiskohtien vuoksi:

Tuon mä pakkaan ihan pian täyteen kesävaatteita ja matkustan jonnekin kauas, tsihih!
Tänään olen päättänyt taas olla iloinen, vaikka kaikki maailman huolet ja stressinaiheet yrittävätkin jyskyttää takaraivossa. Tänään on taas sellainen päivä, jona tiedostan olevani nuori ja onnellinen ja että mitä tahansa voi tapahtua. Kuten sanoin vähän aikaa sitten, "ihan ku olisin taas 20 v. ja lähdössä baariin!"

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti